Vårt företag

Högsbo Plattsättning är en del av HG Handverksgruppen


Sedan 1979 har vi byggt upp en spetskompetens inom golv, fasad och plattsättningsentreprenad. Huvudsysslan är badhus, pooler och SPA. Genom mångårig branschkunskap tryggar vi kvalitet och garanti.

Högsbo Plattsättning AB är en del av HG Handverksgruppen

Högsbo Plattsättning


Specialkompetens inom badhus, pooler och SPA. Utför allt inom inom plattsättning, spackling och keramikfasader samt totalentreprenad i badrum. Alla behörighetsbevis finns. Vi är ISO certifierade, medlem i Byggföretagen och är ett BKR auktoriserat företag och medlem i branschorganisationen (PER).

Auktorisationen innebär att företagen genomgått en särskild utbildning omfattande ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. Vi har en dokumenterad lång erfarenhet av stora och kvalificerade plattsättningsentreprenader samt visat att vi har ordnad ekonomi och sköter betalning av skatter och avgifter. Vi är behöriga att utföra våtrumsarbeten enligt BBV, Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum. Vi har utbildning i samtliga Riktlinjer utfärdade av Byggkeramikrådet. Läs mer på BKR.se.


Se tidigare jobb

Kakelbutiken Rockstile


Vi sitter i Kakelbutiken Rockstiles lokaler på Södra Ågatan 10 iMölndal.

För specialområden som pooler, badhus, storkök och fasader erbjuder Rockstile material från världsledande tillverkare. Dekora, Agrob Buchtal Keramik (ABK)från Tyskland, Supergres, Italgraniti, Isla, etc.


till butiken
Offertförfrågan