Vårt företag

Vi är en familj


Sedan 1979 har vi byggt upp en spetskompetens inom golv, fasad och plattsättningsentreprenad. Genom mångårig branschkunskap tryggar vi kvalitet och garanti.

Förutom Rockstile AB ingår i koncernen Högsbo Plattsättning AB och Högsbo Service AB

Gratis hembesök och fasta priser. Vi hjälper er med råd och kalkyler. Komplett byggentreprenad med el, vvs och plattsättning.

Högsbo Plattsättning


Entreprenadbolag med specialkompetens inom plattsättning, spackling och keramikfasader samt totalentreprenad i badrum. Alla behörighetsbevis finns. Vi är medlem i Byggföretagen och är ett BKR auktoriserat företag och medlem i branschorganisationen (PER).

Auktorisationen innebär att företagen genomgått en särskild utbildning omfattande ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. De har också en dokumenterad lång erfarenhet av stora och kvalificerade plattsättningsentreprenader samt visat att de har ordnad ekonomi och sköter betalning av skatter och avgifter. Vi har en särskild trygghetsförsäkring och är behöriga att utföra våtrumsarbeten enligt BBV, Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum. Vi har utbildning i samtliga Riktlinjer utfärdade av Byggkeramikrådet. Läs mer på BKR.se.


Se tidigare jobb

Kakelbutiken Rockstile


2008 förvärvades Rockstile (tidigare Dicks Kakel). Rockstile importerar kakel, klinker, mosaik och byggmaterial.

Lagerför allt inom plattsättning. Plattor, fäst- och fogmaterial, spackel och tätskikt.I butiken på Ågatan 10 visar vi badrumsinredning och detaljer i våra miljöer.

För specialområden som pooler, badhus, storkök och fasader erbjuder vi material från världsledande tillverkare. Vi har långvarig erfarenhet inom koncernen och har jobbat med föreskrivande led sedan 1986 med Agrob Buchtal Keramik (ABK)från Tyskland.


Ge mig inspiration
Offertförfrågan